[UT3] Patch 1.3

Discussion in 'Shooter Games: The Range' started by DrunkenSailor, Apr 16, 2008.

  1. DrunkenSailor

    DrunkenSailor Retired Captain

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    675
    Likes Received:
    64
    Location:
    Hobart, TAS
    Coming soon....

    apparently. Epic is working on it. Nothing much has been said about what content will be included. Lets hope this can generate some more interest in PC version of UT3. Servers everywhere are still very empty :(

    So far it includes-
    * Fix for "Package failed to download" in Warfare & VCTF
    * Players now listed in the Server Browser
     
  2. Dummy!

    Dummy! Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    789
    Likes Received:
    63
    Location:
    Australia - Q L D Xfire: dummy90
    We can hope, I have downloaded some "Video Card" Programs that OldNbold suggested to aid my FPS fallouts .


    Im assuming that the next patch will be a big one :p
     
  3. plebc

    plebc Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    1,540
    Likes Received:
    95
    Location:
    Sydney
  4. WhaCk

    WhaCk Retired Captain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    845
    Likes Received:
    47
    Location:
    Brisbane, Australia
    Fingers crossed.....hopefully they can do a better job than Epic at making the game and server side of things efficient....theres a little hope left yet :)
     
  5. Rog69

    Rog69 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    977
    Likes Received:
    197
    Location:
    UK, Village of the damned, Warwickshire.
    I saw that someone is making a new UI for the contest already, it can only be an improvement on Epic's epic mess.
    Nice to see that they are letting us see who is playing on a server with the next patch, I hope they get rid of the pointless "Press any Key" screen as well.
     
  6. Dummy!

    Dummy! Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    789
    Likes Received:
    63
    Location:
    Australia - Q L D Xfire: dummy90
    :p Should be good
     
  7. WhaCk

    WhaCk Retired Captain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    845
    Likes Received:
    47
    Location:
    Brisbane, Australia
    Hey Rog....the thing that comes to mind reading your post... is the Homer Simpson quote when he was trying to learn to operate a PC.....he reads the manual "press any key" and the asks "where's the any key" while searching the keyboard....LOL You know what I talking about don't ya Dummy :p
     
  8. Jector

    Jector Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    3,680
    Likes Received:
    225
    Location:
    Atlanta, Georgia, USA
    Unfortunately, that's a true story. A major computer company, Dell IIRC, actually changed "any key" to "space" because of the number of morons asking that exact same question. Humans.

    Cleaning up the UI would be nice. Way too many screens. It will be nice to see what the contest generates.
     
  9. Dummy!

    Dummy! Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    789
    Likes Received:
    63
    Location:
    Australia - Q L D Xfire: dummy90
    LOL. Honestly how rude :p
     
  10. WhaCk

    WhaCk Retired Captain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    845
    Likes Received:
    47
    Location:
    Brisbane, Australia
    LOL...:D
     
  11. <Claymore>

    <Claymore> Getting Started

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    89
    Likes Received:
    5
    Location:
    Auckland NZ
    Well it looks like I will have to download everything yet again thanks to my boy. He screwed everything up and deleted my UT3, Voice activation and security protocols... Even my download file with all the new maps that took forever to get.....how rude and inconsiderate is that. :bigangry:

    Lets hope this new patch makes everything better.... I am sick of having to repair it when I have been away for so long.

    Duh where is the Any Key????????? lol:bigfrown: I seem to have FORGOTTEN. :biglol:
     
  12. Rog69

    Rog69 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    977
    Likes Received:
    197
    Location:
    UK, Village of the damned, Warwickshire.
    I have no idea why you lot seem to have so much trouble finding your any key, It's right there above the shift key :)

    [​IMG]
     
  13. Jector

    Jector Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    3,680
    Likes Received:
    225
    Location:
    Atlanta, Georgia, USA
    Mine's mislabeled.
     
  14. WhaCk

    WhaCk Retired Captain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    845
    Likes Received:
    47
    Location:
    Brisbane, Australia
    My "Space/any key" is unlabeled..... its could be renamed to the "Doh!!" key
     
  15. Arkon

    Arkon Retired Captain

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    92
    Location:
    Perth Australia
    LMAO :D funny buggers
     
  16. Rog69

    Rog69 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    977
    Likes Received:
    197
    Location:
    UK, Village of the damned, Warwickshire.
    [UT3] Changes in the upcoming patch.

    I just found this over on Planet Unreal, it's the change list for the next UT3 patch, some good stuff in there, including the ability to see who is playing on a server :).

     
  17. DrunkenSailor

    DrunkenSailor Retired Captain

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    675
    Likes Received:
    64
    Location:
    Hobart, TAS
    Thanks for posting that Rog.... still no option for that "Any" key????
     
  18. Ned

    Ned Public Forum Coordinator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    5,588
    Likes Received:
    281
    Location:
    Qld Australia
    nice patch, a bit of everything in this one
     
  19. Rog69

    Rog69 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    977
    Likes Received:
    197
    Location:
    UK, Village of the damned, Warwickshire.
    I guess we will have to wait for 1.4 :)
    Thanks for merging, I forgot we already had a thread for this.
     
  20. DrunkenSailor

    DrunkenSailor Retired Captain

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    675
    Likes Received:
    64
    Location:
    Hobart, TAS
    Going through the Epic forums, it looks like they will have to come up with a 1.4 already (and not just for the "Any" key:p). They're yet to address the issues so many players are commenting on that will still exist. COD4 even, is on it's way to 1.6 I believe, so we may still be in for more patches yet.

    For me, the game doesn't need patching. What I have noticed, I can live with.
     

Share This Page